AVG / Privacy

De privacy van onze klanten en bezoekers van deze website is voor ons erg belangrijk en de persoonlijke informatie die u ons verstrekt wordt daarom vertrouwelijk verwerkt in overeenstemming met de eisen die de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) stelt.

Uw persoonsgegevens worden alleen door ons verwerkt voor het aangaan van overeenkomsten, het uitvoeren van onze diensten en de facturatie daarvan.

Dus wij geven geen contactgegevens van clubs of contactpersonen aan derden dat is in strijd met de privacy wetgeving !

Wanneer u een contact- of aanmeldformulier op een van onze website invult, of ons een e-mail stuurt, dan worden de gegevens die u ons toestuurt bewaard zolang de inhoud nodig is voor de beantwoording en afhandeling daarvan.

Alle teams die meedoen aan een van onze toernooien kunnen daar gefotografeerd en op een van onze websites geplaatst worden, u heeft hiervoor akkoord gegeven via ons inschrijfformulier dat u alle reglementen van het toernooi waar u naar toe bent gegaan en daarmee bent u mee akkoord gegaan.

Proftoernooien in Duitsland waarvan wij de agent zijn krijgen wij automatisch de gegevens van de Nederlandse teams, want de Nederlandse teams kunnen alleen via ons daarvoor boeken. Deze teams kunnen niet rechtstreeks boeken !

Wilt u dit niet geeft dit dan aan bij de organisatie van het desbetreffende toernooi waaraan u deelneemt. Zowel de organisatie als Dutch Soccer Tournaments kunnen geen garantie geven dat u niet door derden op een foto of video komt op social media.

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij mogelijk verwerken voor het leveren van onze diensten:

Voor en achternaam
Adres
E-mailadres
Telefoonnummer
Spelers formulieren /Kamerlijsten en Geboortedatums.

Deze worden allemaal na uw toernooi verwijderd uit onze bestanden.

 

Met vriendelijke groet,

Dutch Soccer Tournaments

+31(0)618435781

dutchsoccertournaments@gmail.com