Wie zijn wij

Wij zijn Dutch Soccer Tournaments

Wij zijn in 2008 begonnen met toernooien in Nederland bij voetbal club VV Capelle en zijn daarna in 2014 voor ons zelf gestart en nu meer dan 50 toernooien in binnen en buitenland. Niet alle toernooien staan op onze website !

Dutch Soccer Tournaments organiseert al jaren toernooien in binnen en buitenland, vriendschappelijke wedstrijden en stadion tours.

Neem het op tegen teams van over de hele wereld. Toernooien voor alle leeftijdsgroepen voor Jongens + Meiden teams, capaciteiten en sporten.

Wij creëren een prettige, gedenkwaardige en competitieve voetbalervaring voor voetbalclubs om ervoor te zorgen dat uw voetbaluitje aan al u verwachtingen voldoet.

Deze evenementen vinden meestal tijdens het weekend plaats, maar het kan ook vanaf donderdag t/m maandag wezen zoals met Pasen in Spanje het geval is.

Bij sommige van deze toernooien wordt van u verwacht dat u het grootste deel van de dag op de locatie(s) aanwezig bent, bij andere toernooien kunnen het dagdelen zijn.

Wij hebben ook Proftoernooien in Duitsland dan speelt u sowieso tegen minimaal 1 profclub in de poulefase.

Wat regelen wij:
Inschrijven van het toernooi
Accommodatie
Maaltijden indien dat van toepassing is.

Zie u het zitten om tijdens een van onze voetbaltoernooien in het buitenland letterlijk en figuurlijk grenzen te verleggen met uw team ?

Wij beschikken over zeer ruime ervaring met het organiseren van deze voetbalevenementen, daardoor wordt niets aan het toeval overgelaten en zullen jij en je teamgenoten een onvergetelijke ervaring beleven tijdens een van onze nationale of internationale voetbaltoernooien..

De organisatie van deze evenementen ligt volledig bij Dutch Soccer Tournaments of waar nodig in samenwerking met diverse voetbalclubs of andere sportorganisaties in binnen en buitenland.

Indien u interesse heeft in een van onze toernooien,  Neem dan contact met ons op

Boek uw tour voor 20 Dec 2024 Vroegboekkorting 2025