Voetbalreizen op maat

Of je nu een voetbalreis, trainingskamp, pre-season reis of een toernooireis boekt: al onze reizen worden op maat gemaakt, afgestemd op de behoeften van u en jullie jeugdspelers. Met tientallen topteams om tegen te spelen in elke regio, ben je goed geplaatst voor toernooi- en wedstrijdarrangementen met internationale spelers ook beschikbaar is om een extra dimensie aan je programma toe te voegen.

 

Bijvoorbeeld verblijf in Noordwijk aan Zee

Stadion Tour AJAX Amsterdam

Training houden op het strand

2 Oefenwedstrijden in de buurt van Noordwijk

Eredivisie wedstrijd bezoeken in Amsterdam of Rotterdam

Spido Canal Tour in Rotterdam

Thema Parken zoals  Efteling  Tikibad Duinrell Wassenaar

 

Verblijfplaats

Noordwijk aan Zee Hostel/Hotel
Noordwijk, een populaire badplaats aan de Nederlandse kust en op slechts 40 minuten van Amsterdam, is een uitstekende uitvalsbasis voor school en voetbalteams om naar Nederland te toeren. Hotel ligt ca 150 meter van het strand in Noordwijk aan Zee. 

Duinrell Wassenaar Vakantiepark

Duinrell is een perfecte combinatie van een comfortabel en ontspannend vakantiepark, geweldige accommodatie en een spectaculair attractiepark. Met ‘state of the art’ attracties en amusement om spanning en sensatie te brengen, is Duinrell Holiday Park een van onze populairste continentale bestemmingen. Eén blik op de kwaliteit van de aangeboden accommodatie, het uitgebreide aanbod van inclusieve attracties en faciliteiten op het park en het is gemakkelijk te zien waarom (alleen tot U12-leeftijdsgroepen). Alleen buiten de feestdagen mogelijk.

Ouddorp Center Parcs Port Zelande  

Een werkelijk prachtige badplaats rond het Grevelingenmeer met een uitstekend aanbod aan watersporten. Het resort beschikt over een van de grootste overdekte recreatiegebieden van Nederland met een aantal thema bars, restaurants en sportfaciliteiten.

Rotterdam Hostel /Hotel/Vakantiepark

Rotterdam alias ‘The Gateway to Europa’ is een bruisende havenstad die voor ieder wat wils biedt.

Er zijn tal van bars, restaurants, cafés en coffeeshops, winkelstraten en designerwinkels, excursies en topsport om er maar een paar te noemen. Het toeristeninformatiecentrum is uitstekend met behulpzaam personeel en veel informatie over wat er te zien en te doen is in de stad. De lijst met dingen om te doen in Rotterdam is eindeloos, maar fietstochten en rivierboot cruises zijn altijd populair. Spido Tour van 75 minuten.

Als je geen last hebt van hoogtevrees, dan biedt de Euromast 360 toren een panoramisch uitzicht over de stad vanaf 100 meter hoogte en ga je lasergamen in de buurt.

Er is een uitstekende dierentuin en de moderne ontwikkeling met tientallen bars en restaurants.

De stad heeft een aantal prachtige architecturale gebouwen, waarvan sommige belangrijke toeristische attracties zijn, zoals het Centraal Station of Kijk-Kubus, een bizarre verzameling schuine huizen die er bijna onmogelijk uitzien om te verblijven. In het Kijk-Kubus Hostel kun je ook slapen tijdens uw verblijf. Het belangrijkste voor ons is dat Rotterdam ook wel de Sportstad wordt genoemd.Elk jaar zijn er wereldberoemde sportevenementen zoals de Rotterdam Marathon en de Red Bull Air Race – het is ook de thuisbasis van drie professionele voetbalteams: Feyenoord Rotterdam, Sparta Rotterdam en Excelsior Rotterdam.

 

Heeft u vragen Neem dan contact met ons op

 

                                                            

 

Voetbal tours naar Tallinn Estland

Trainingskampen

School trips

Oefenwedstrijden

Toernooien

 

4/5/6/7 dagen

Accommodatie 2*/3*/4* Hotels

Oefenwedstrijden tegen lokale teams en ook de cultuur heeft alles om hiernaar toe te gaan.

Alles is mogelijk in Tallinn.

Bezoekje brengen naar Helsinki is ook tot de mogelijkheid.

Meer informatie komt binnenkort.

Heeft u vragen  Neem dan contact met ons op